Bjud på ditt eget sodavatten

Idag så finns det ju så många skilda drycker att införskaffa i butiken men faktum är att en av de drycker som fortsatt toppar listan av favoriter är soda vatten, mineralvatten helt enkelt. En del tycker dock att det är till fullo galet att gå och köpa sodavatten i butiken när man själv kan göra sitt eget bordsvatten med kolsyrat vatten. Det enda man behöver är bordsvattenaromer för sodavatten och en kolsyrepatron.

Sodavatten

En drink som man mår bra av och som smakar gott

Man kan självklart hälla I sig helt vanligt vatten utan natriumkarbonat och proklamera att det här är världens bästa drink. Men för flertal så blir det här för trist i längden och man föredrar något kul såsom clubsoda. Kolsyrat vatten är roligare att dricka vilket kan bero på att det bubblar så skojigt i näsan och kanhända även på att kolsyran tar fram smaken på ett så fint sätt.

När du bjuder din gäst på ett glas kolsyrat vatten med smak så kommer du förmodligen att få ett ja. Det här är ej alkohol och det är heller intet som kommer med socker eller annat som kan vara onyttigt. Om du ser till att ha kallt bordsvatten med smak redo så är det en verklig hit och det I synnerhet under varma sommardagar.

Smaker som samtliga tycker om är ej så svåra att finna

Ifall du vill bjuda vänner samt familj på clubsoda med smak så möjligen du funderar på vilken essens som kommer att gillas av alla. Det finns självklart icke en enda smak som allihopa tyckerom. Om du behåller neutral smak så kommer det eventuellt att funka bäst men det är ju lite ledsamt.

Ta en titt i matbutiken och se vad de stora dryckestillverkarna satsar på. Bär är populärt såväl som granatäpple. Det här är sådant som många tycker om och du behöver ej göra det hela svårt med märkliga essenser (som absint, vanilj och toffee kola) som ingen har hört talas om.

Prova bara när du ska dricka sodavattnet själv

Om du är nyfiken på hur olika smakessenser kommer att funka med din kolsyremaskin så ska du tänka på att icke experimentera på gäster. Det här är inte hela tiden så populärt. Aromhuset har 25 smaker, sortimentet finns online på allt-fraktfritt.se, Webhallen, Tradera med flera.

Då är det bättre att du testar lite annorlunda smaker då det enbart är du och dina närmsta som ska dricka det kolsyrade vattnet. Blir det icke så gott så är det intet att skämmas för. Man måste prova sig fram för att hitta korrekt balans och ultimata smak.

När man väl kan göra sitt eget sodavatten så är det ju likaså enkelt att göra goda drycker som bål. Det här passar särskilt bra till festen då gäster ej har något emot att ta en alkoholhaltig drink med sodavatten och god smak. Om det finns gäster som ska köra hem så kan du jämt erbjuda mineralvatten med smak helt utan alkohol. Det här blir en trevlig handling som i ett festligt glas minsann höjer stämningen på festen.