Se till att jämt bjuda dina gäster på god dryck

Det där med att själv producera läsk är knappt en ny sak. Många kommer nog ihåg kolsyremaskinerna som var så populära under 1970-talet och som mest bestod av en kolsyrepatron och ett handtag så att man snabbt kunde fylla på en vattenflaska med bubbelvatten som man smaksatte. Med en nymodig sodastreamer så får man riktigt god läsk som därtill är bra mycket nyttigare än det som man handlar i affären.

kolsyrat

Fördelar med att använda en egen sodastreamer istället för att införskaffa färdig dryck

Det finns massor fördelar med en egen kolsyremaskin och det har bara blivit mer och mer populärt med en egen sodastreamer i hemmet. Detta är en teknisk anordning som på kort tid får fram sodavatten med eller inte med smak. Smaksatt vatten är ju hejdlöst populärt för att det är roligare att dricka samtidigt som det inte innebär en fara för hälsan.

Med sodastream essenser så kan man själv mixtra fram en dryck som man gillar. Faktum är att soda stream maskiner gör det möjligt att experimentera. Man kan komma fram till en smakkombination som är ovanlig samtidigt som den är nyttig och bra.

Lät barnen att dricka sodavatten med smak hellre än kommersiell läsk

När det handlar om barn så kan det av och till vara svårt att säga nej till sötsaker. Ifall man ej är grundlig med att enbart erbjuda den här typen av drycker under helger så kan det enkelt bli så att barnen lär sig att vatten är tråkigt och intet som man har lust att intaga.

Med en sodastreamer så förändras detta. Det blir plötsligt trevligt att experimentera och framställa nyttiga drycker med maskinen. Det här är hejdlöst bra för barn som på detta vis lockas bort från läsk samt andra drycker som verkligen inte är så bra för deras framsteg och välbefinnande.

Mineralvatten blir bra mycket roligare att intaga då det har smak men det blir ännu bättre då man själv har smaksatt.

Det är även bra med drycker som icke kostar så mycket att njuta av

En annan sak som man icke ska glömma bort är att det kostar en hel del pengar att intaga läsk och färdig dryck från butiken. Ifall man istället använder sig av kolsyremaskin så behöver man ju icke betala särskilt mycket för det här. Man får lyx i vardagen till en liten kostnad och detta är något som precis alla kan njuta av.

Sodastream maskinen är synnerligen till för alla. Studenten kan ha den såväl som pensionären. Barnfamiljen kan knappast leva utan! Bubbelvatten är nästan lika viktigt som kaffe så det är klart att man helst ser ett alternativ som precis som kaffemaskinen gör det möjligt att på ett billigt sätt ständigt ha tillgång till maskinen.

Smaker till kolsyrat vatten

Till läsk är de flesta fabrikat relativt dåliga och Sonjo finns ej längre. Idag wär det bara ett fabrikat som sticker ut, Aromhuset. Man har ett utbud med aromer för kolsyrat vatten, ett sortiment läskkoncentrat medräknad svenska smaker som Sockerdricka och Grape Tonic. Ett sortiment sockerfri läsk.

Aromhuset produkter smakar bra. Det kan bero på att de tillverkade läskkoncentrat redan på 80-talet när de första Sodastreamerna kom och på att deras fabrikschef varit bryggmästare på Pripps. Finns på allt-fraktfritt.se, Webhallen, Prisad.se samt Tradera online.

Goda recept för sodastream bubbelvatten drinkar

Nuförtiden så är det ej svårt att hitta bra recept för sodastreamer drinkar. Man kan surfa ut på nätet och läsa vad andra som har samma maskin rekommenderar. Detta är ett sätt att inspireras mer så man känner till vad man kan göra mer med sin kolsyremaskin.