Smaksatt bordsvatten – både gott och nyttigt

Att byta ut läsken mot kolsyrat fräscht vatten är inte ett allt för komplicerat beslut

Smaksatt kolsyrat vatten har helt klart en annan karaktär än sötsliskig läsk, det är fakta. Den som har blivit van vid att dricka läsk kräver ofta denna förfriskning och nöjer sig inte med vatten som ersättare – men det är faktiskt lättare än man tror att avsluta den dåliga vanan! Kolsyrat vatten är lika nyttigt som ordinärt vatten, det vill säga supernyttigt!

Vatten har fantastiska egenskaper som främjar bra hälsa. Det är energigivande, uppiggande, renar kroppen från toxiner och slaggämnen, stimulerar matsmältning och tarmaktivitet, smörjer hud, leder och – naturligtvis – släcker törst bättre än någon annan förfriskning.

Drycker som gör en törstigare

Dricker man sockriga drycker som saft och läsk, alternativt vätskedrivande drycker som te och kaffe så leds man bara till att hälla i sig mer och mer med tanke på att törsten aldrig släcks. Den bästa törstsläckaren är vatten – enkelt, billigt, friskt, ordinärt vatten.

Kolsyrat vatten är gott och nyttigt

Det kolsyrade vattnet är roligare än slätt kranvatten, och eftersom kranvattnet är det nyttigaste vattnet man kan dricka så kan man kombinera de två genom att använda en kolsyremaskin för att ge kolsyra åt det billiga kranvattnet. Kolsyremaskiner kostar inte så mycket, och dricker man massor kolsyrat vatten så tjänar man så småningom in pengarna man har lagt på maskinen i förhållande till de pengar man skulle ha lagt på buteljerat bubbelvatten.

Kolsyrat vatten med smak

Man kan sätta smak på vattnet man kolsyrar hemma med Aromhusets bordsvattenaromer, för vänlig smak utan sötma. Tillsammans med Aromhusets aromer får man vatten som liknar de dyra drycker man köper i affären – som LOKA och Ramlösa, men för en mindre del av pengarna.

Aromhusets bordsvattenaromer är framtagna efter många tester så att alla de 22 smakerna ska vara fullständigt balanserade. Resultatet var mödan värt för alla 22 bordsvattenaromer är fantastiska. Smakpaletten sträcker sig från mjuka smaker som Banan, Vanilj, Fläderbrom och Toffee Kola till riktiga vuxensmaker såsom Pepparmint, Citron-Lime samt Absinth. Däremellan finns såväl typiska smaker som Jordgubbe och Päron som exotiska smaker som Kaktus, Melon och Cherimoya. Tack vare aromernas låga pris och höga koncentration så är det enkelt att köpa flera på en gång, risken är annars att det blir för komplicerat att välja.

Bli av med kilon med vattnets hjälp

Om man lyckas avsluta den dåliga vanan att dricka läsk i tid och otid och ersätta läskdrickandet med kolsyrat vatten som kan få smak med Aromhusets bordsvattenaromer, så kommer man att bara med denna omställning att tappa kilon.

Allt fler vänder sig till dieter av olika slag i kampen mot övervikten, somliga är med permanenta livsstilsförändringar än andra som LCHF och 5:2-metoden, medan andra är tuffa dieter som bara pågår under viss tid, som pulverdieter samt andra, extremt kalorireducerade dieter. Oavsett vilken diet man ägnar sig åt så kan man njuta av Aromhusets bordsvattenaromer i sitt kolsyrade vatten. De innehåller inga kalorier och därmed även inga kolhydrater och har således ingen effekt på blodsockret.