Drick smakligt bordsvatten utan att förstöra dieten!

Sockerfria dieter populärare än någonsin

Enligt en del dieter så är sockerintag helt uteslutet alternativt att det åtminstone finns en rekommendation om att minska kraftigt på intaget. Sockerfria dieter som LCHF, Atkins, Dukan och andra lågkolhydratsdieter har slagit i genom enormt de senaste åren och allt fler exkluderar sockret ur sin kost. Vissa ersätter sockret med sötningsmedel såsom Sucralose, Stevia eller Aspartam.

Begränsat dryckesutbud

Vad man dricker under en lågkolhydratsdiet bli genast enormt begränsat, visst blir maten likaså begränsad, men nya recept utvecklas oupphörligen och idag finns det recept på allt från pannkakor till bröd samt tårtor som inte har några kolhydrater att tala om i sig. Men vad gäller dryck då? Vad kan man dricka med gott samvete om man går på en diet som inte ger utrymme för socker? Inte juice, inte läsk (utöver light givetvis), inte saft…

Vatten är, såsom vi samtliga känner till, den i särklass nyttigaste drycken och ett intag på en-två liter per dag rekommenderas alla – förutom det man får i sig via maten.

Svenskt kranvatten – nyttigaste drycken

Det svenska kranvattnet slår i stort sett allt annat vatten när det handlar om vilket som är mest sunt att intaga. Vi har sannerligen tur att ha så banal tillgång till rent vatten omedelbart ur våra kranar, det är inte alla förunnat. Kolsyrat vatten har de flesta dock inte tillgång till direkt ur kranen, trots att kolsyrekranar installeras i allt fler hem för varje år som går. Kolsyrat vatten får de flesta införskaffa från affären, ifall de inte har en kolsyremaskin hemma vill säga.

Kolsyrat vatten skänker frisk känsla

Kolsyrat vatten är fritt fram att dricka oavsett vilken diet man tillämpar, kolsyran tillför inga kalorier och därmed heller inga kolhydrater. Att intaga kolsyrat vatten skänker ofta en mycket festligare känsla än att dricka alldagligt vatten, därjämte är känslan av de krispiga bubblorna i munnen och svalget skönt uppfriskande. Många tycker även att kolsyrat vatten hjälper till med matsmältningen om man ätit en aning för mycket, så i samband med just mat är bubbelvatten suveränt.

Många kolsyrade vattensorter har fått smak, ett koncept som raskt blev omfattande uppskattat. Svenskarna dricker massor av Ramlösa, Vichyvatten och Loka, smaksatta med friska, syrliga och mjuka smaker ur frukt- och bärriket. Det smaksatta, kolsyrade vattnet innehåller inget socker och heller inte sötningsmedel, så de är inte söta att intaga, de har endast en ringa smak av något gott.

Smaksätt ditt kolsyrade vatten med Aromhusets bordsvattenaromer

Om man kolsyrar sitt eget vatten hemma, så kan man sätta smak på det med någon av Aromhusets 22 enastående smaker för bordsvatten. En liten flaska räcker till 15 liter vatten och smaksortimentet täcker alla spektrum. Traditionell, frisk Citron, mjuk Banan, uppfriskande Pepparmint alternativt exotisk Cherimoya – du väljer! Sju av smakerna ur Aromhusets bordsvattenaromsortiment kan även köpas i stora 270 ml-flaskor.

Gert Strand AB heter företaget som ligger bakom Aromhusets populära bordsvattenaromer. De vida smakerna består av inget socker och heller inget sötningsmedel, så den som följer en sträng diet kan med gott samvete njuta av god dryck tack vare dessa produkter. Det är inte bara bantare som gagnas av Aromhusets bordsvattenaromer, utan alla som värderar ett hälsosamt liv utan socker och onödiga tillsatser.

Handla dina bordsvattenaromer from Aromhuset genom www.allt-fraktfritt.com.