Med hjälp av en kolsyremaskin åstadkommer man billigt bordsvatten

Gör kolsyrat vatten hemma!

Med en kolsyremaskin bland hemmets elektriska apparater har man plötsligt möjlighet att kolsyra vatten själv, istället för att köpa det dyrt i affär. Kolsyremaskiner kan man nyttja för att kolsyra vatten, med eller i frånvaro av smak, men också för att åstadkomma egen läsk. Det är en trevlig apparat att ha hemma, som hela familjen kan ha massor av glädje av, inte minst barnen som anser att såväl procedur som resultat är superkul!

Ordinärt, alldagligt vatten omedelbart från kranen i all heder – det kan utgöra en riktig räddare i nöden när man är supertörstig och behöver få i sig rejäla klunkar vatten omgående och effektivt – till exempel efter träning. Men kolsyrat vatten slår alldagligt vatten vid nästan samtliga andra tillfällen. Bubblorna som skapas av kolsyran skänker en känsla av fräschör och lämpar sig såväl med måltid som utan. Många gillar att ha en aning kolsyrat vatten på bordet att intaga till maten, andra vill ha ett glas bubbelvatten framför TV:n på kvällen.

Se till att kolsyra ordentligt kallt vatten

Kolsyra trivs onekligen bäst i kallt vattnet, ju varmare vätskan är, desto snabbar spricker kolsyrebubblorna. På grund av man vill hålla kvar kolsyran så länge som möjligt så ska man hålla drickan så kylig som möjligt, is är bra att lägga i glasen/flaskan/tillbringaren och när det inte dricks så ska vattnet helst förvaras förslutet i kylskåpet.

Ge smak åt bubblorna med Aromhusets fantastiska bordsvattenaromer

För att smaksätta sitt hemkolsyrade vatten är Aromhusets bordsvattenaromer ens allra bästa alternativ. De bidrar till rik, men samtidigt diskret smak som inte på något vis tar överhanden. Det finns 22 olika smaker i Aromhusets utbud av bordsvatten och samtliga går att sammansätta med varandra, så kombinationerna är nästan oändliga.

Barnen brukar bli oerhört förtjusta i de mjuka smakerna av Banan, Persika, Jordgubbe, Smultron, Vanilj, Toffee Kola och Blåbär medan mer sofistikerade smaklökar föredrar Granatäpple, Svart Vinbär samt Pepparmint. Just smaken Pepparmint är en relativ nykomling och helt klart inte den första smaken man tänker på i bordsvattensammanhang. Men som en efter maten-dryck är denna smak förträfflig och måste helt klart prövas! Ingenting fräschar upp en mun bättre än kolsyrat pepparmintsvatten.

Mer än bara bordsvattenaromer

Aromhuset gör inte enbart bordsvattenaromer, utan också läskkoncentrat, för den som vill ha mer smak och lite sötma. Bordsvattenaromerna ger ingen sötma åt dryckerna alls, men läskkoncentraten gör – trots att de innehåller mindre än 80 % mindre socker än i annan läsk.

Man kan, om man vill, söta sitt bordsvatten med en droppe Sucralose alternativt två, likaså i Gert Strand AB:s (som ligger bakom Aromhuset) utbud. Det smaksatta, kolsyrade vatten man hittar i affär saknar sötma, men man är fri att prova hur man vill och stundvis kan en aning sötma vara smakligt i det kolsyrade vattnet.

Bordsvattenaromerna går också att nyttja till annat, en favorit är att ha Toffee Kola i naturell yoghurt på morgonen – man får alla fördelar som kommer med den hälsosamma, naturella yoghurten, plus fantastisk mjuk och len smak av Toffee Kola.

Handla dina bordsvattenaromer från sajten www.allt-fraktfritt.se, så slipper du fraktkostnader!