Smaksätt ditt vatten

Drick nyttigt – och smakligt!

Smaksatt vatten är betydligt lättare att dricka än alldagligt, ordinärt kranvatten – därför att det är godare. Problemet är att det smaksatta vattnet är så kostsamt gentemot det släta som finns i våra kranar. Det är även tungt att släpa med sig från affären stup i kvarten, och inte fullt så nyttigt som vårt fantastiska svenska kranvatten är.

Man står i butiken och väljer mellan att köpa två liter smaksatt, kolsyrat vatten alternativt en läsk till veckans lite festligare tillfällen. Måhända köper man både och, eller så handlar man läsken – för vatten finns ju faktiskt i kranen där hemma. Lösningen när det innefattar det smaksatta, kolsyrade vattnet som säljs till skyhöga priser ute i affär är att investera i en kolsyremaskin till köket där hemma och åstadkomma sitt eget. På så sätt får man kolsyrat vatten precis när man vill, till en bråkdel av priset och utan att behöva bära med sig extra tyngd från affären varje gång man är och handlar. En kolsyremaskin går att köpa för mellan 600 kronor och åtskilliga tusen, men dricker man mycket kolsyrat vatten så tjänas de slantarna inom kort in. En annan fördel med egenkolsyrat vatten blir ju att man dricker det fina vatten som erbjuds via våra fantastiska kranar.

Smaksätt bubblorna med hjälp av Aromhusets bordsvattenaromer

Smaken då? Kolsyran är ju en sak, men hur får man den underbara, diskreta arom på sitt eget bubbelvatten som kan jämföras med den man får i Ramlösan eller Lokan? Svaret är: Aromhuset. Aromhuset är ett produktkoncept framtaget av Gert Strand AB – bordsvattenaromer för kolsyrat vatten. Dessa smaker kan antingen droppas i köpt, kolsyrat vatten, eller i det vatten man personligen kolsyresätter hemma.

Utbudet av bordsvattenaromer är stort – hela 22 smaker finns att selektera bland – från söta, barnvänliga smaker som Banan, Smultron, Vanilj och Toffee Kola, till mer sofistikerade smaker som Granatäpple, Svart Vinbär, Pepparmint och Absinth. De flesta av alla jordens godaste frukter och bär finns representerade i smaksortimentet eller vad sägs om Persika, Päron, Melon, Kaktus, Ananas, Blåbär, och Hallon.

Kan drickas av alla

Aromhusets bordsvattenaromer till kolsyrat vatten har nått stora framångar, mycket för att de kan intas av alla. Dessa smaker består av varken kolhydrater eller kalorier vilket innebär att de lämpar sig för alla som går på diet – LCHF, Atkins, lågkaloridieter, 5:2 etc., plus diabetiker! De innehåller inga färgämnen eller andra, onödiga kemiska tillsatser vilket gör de både barnvänliga och vänliga för alla som vill sköta sin kropp och hälsa.

Portioneringen är minimal, dessa smaker är superkoncentrerade! Ynka 2 ml av aromerna är tillräckligt för att smaksätta en hel liter kolsyrat vatten. En flaska innehåller 30 ml och kan därmed smaksätta hela 15 flaskor bordsvatten. Sju av smakerna – Blåbär, Hallon, Jordgubbe, Melon, Persika, Granatäpple samt Äpple säljs också i rejäla 270 ml flaskor som lämpar sig för t ex arbetsplatser, barer och restauranger. Som privatperson kan man köpa hem åtskilliga skilda smaker för att växla – eller mixa!

Samtliga aromhusets bordsvattenaromer finns att köpa på www.allt-fraktfritt.com