Smaksätt kolsyrat vatten med hjälp av Aromhusets produkter

Stimulera hälsan med smakrika kolsyrade drycker

Smaksatt, kolsyrat vatten är en industri som bara expanderar. Våra anspråk på kvalitet och goda smaker ökar parallellt tillsammans med varandra så vi accepterar varken vanligt, alldagligt kranvatten eller sockerbombade läskedrycker i likadan utbredning som förr. De flesta vet att vatten är den ultimata universaldrycken och det friskaste vattnet finns i regel i våra kranar, men så önskar vi ju ha våra bubblor och den friska subtila smaken av frukt eller bär också, så då dricker vi dyr Ramlösa, Vichy Nouveau eller Loka istället.

Literpriset mellan det buteljerade, kolsyrade vattnet och det kranvatten vi har oändlig tillgång till i våra hem skiljer en hel del. Därtill är det svårt att dra med sig köpevatten från affären för att när flaskan är urdrucken tvingas bära med sig den åter till affären igen för pantning. Av denna anledning handlar allt fler egna kolsyremaskiner, alternativt installerar kolsyrekranar i sina nybyggda kök. Investeringen betalar sig relativt raskt om man dricker mycket kolsyrat vatten.

Smaksätt med naturliga bordsvattenaromer

De friska smakerna då? Aromhuset heter ett framgångsrikt koncept för bordsvattenaromer. Det företag som ligger bakom heter Gert Strand AB och har sitt huvudsäte i Svedala utanför Malmö i Skåne. Aromhusets bordsvattenaromer består av ett utbud på 22 olika smaker att ha i sitt kolsyrade vatten för att ge det samma smakbalans som man finner i de exklusiva, färdigsmaksatta vattenflaskorna ute på marknaden.

Förfaringssättet att kolsyra och sätta smak på sitt eget vatten är extremt flexibelt, långt mindre energikrävande än att släpa tvålitersflaskor eller backar med små glasflaskor till och från affären ständigt. Därjämte äger man jämt tillgång till färskt bubbelvatten i den smak man känner sig sugen på för tillfället.

Varje flaska av Aromhusets bordsvattenaromer innehåller 30 ml högkoncentrerad smak. Den rekommenderade doseringen är 2 ml arom per liter kolsyrat vatten, och med tanke på att de små flaskornas korkar rymmer runt 3 ml, så doserar man enkelt 2/3 av korken till varje liter vatten man ska placera i sin kolsyremaskin. Det går alldeles fantastiskt att förena de skilda smakerna för att ta fram personliga favoritkombinationer.

Många användningsområden

Aromhusets bordsvattenaromer kan nyttjas också till andra saker än enbart kolsyrat vatten. Några droppar från Aromhusets Toffee Kola är härligt i morgonyoghurten, utan att förgöra nyttigheten av den naturella yoghurten.

Aromhusets produkter, som inkluderar bordsvattenaromer, kaffearomer samt vispgräddearomer, är alla fria från såväl socker som sötningsmedel, vill man ha sötma får man tillsätta det separat och Gert Strand AB rekommenderar då Sucralose som också finns tillgänglig i Aromhusets utbud. Sucralose är ett sötningsmedel som inte tillför vare sig kalorier eller kolhydrater, men som med extremt hög koncentration ger samma sötma som ordinärt socker.

När det handlar om kolsyrat vatten så krävs dock ingen sötma, det friska vattnet blir superbt för att släcka törsten när de fantastiska smakerna adderas. Aromhusets bordsvattenaromer för kolsyrat vatten innefattar ett vida spektrum av smaker som uppskattas oerhört mycket av stora som små! Allt från mjuka smaker såsom Vanilj, Toffee Kola och Banan, till friska smaker såsom Granatäpple, Svart Vinbär och Citron och fortsättningsvis till typiska vuxna smaker som Pepparmint samt Absinth.

Köp dina bordsvattenaromer på www.allt-fraktfritt.com!