Smaksätt vattnet tillsammans med melon

Det är massor som gillar den söta samt exotiska smaken av melon. Den är nu en av sex utvalda smaker ur Aromhusets utbud av aromer för kolsyrat vatten som säljs i större pumpflaska, ämnad åt vattenautomater ute på arbetsplatser. En flaska räcker till 58 liter vatten och med det nya pumpsystemet är det enkelt att dosera.

Gert Strand AB har med sitt varumärke Aromhuset sålt aromer för kolsyrat vatten med kraftig framgång. Det finns 16 smaker i sortimentet av 30 ml flaskor, alla med samma hälsosamma krav på inget socker eller sötningsmedel samtidigt som kraven på själva smakerna har varit oerhört höga. Resultatet blev smakrika aromer med stor smakvariation och möjligheter att kombinera i det oändliga då samtliga smaker kan blandas med varandra. Aromerna blandas med kolsyrat vatten, antingen färdigköpt eller hemkolsyrat med hjälp av en Sodastream el dyl. Succén har varit ett faktum då aromerna har kunnat drickas av allting från barn till diabetiker samt bantare – utan minsta dåliga bieffekt som sockerchockar, hål i tänderna eller ökat kaloriintag.

Nu lanserar Aromhuset sex av de 16 smakerna i en större flaska, avsedd åt arbetsplatsernas vattentanker. Bland smakerna finns melon, en söt, pigg samt exotisk smak som tilltalar de allra flesta. Den nya flaskan på 270 ml är utrustad med en smart pump vilket medför doseringen väldigt enkel. Till en typisk engångsmugg på 150 ml tar man ett pumptag arom och åt en halvlitersflaska tar man 3-4 pumptag. På så vis kan man välja om man vill svepa sitt vatten på stående fot, eller dosera i en större bägare och ta med sig bort till sin arbetsstation.

Vattenautomaten på jobbet ger personalen möjlighet att stanna upp i någon minut och fylla på vattenreserven i kroppen som är så väldigt viktig för hälsan och – inte minst – prestationsförmågan. Har man en vattenautomat med kallt friskt vatten, en extra kran med kolsyrat vatten och nu även möjlighet att smaksätta detta vatten med Aromhusets hälsosamma smaker, så ökar chansen avsevärt att ens anställda ska komma ihåg – och njuta av – att dricka vatten regelbundet och på så sätt hålla skärpa, humör och hälsa vid god vigör. Jämför det med att gå och hälla upp lite halvljummet vatten från en oinspirerande kökskran, då går man hellre rakt fram till kaffemaskinen.

Kaffe har negativ verkan på vattennivån i kroppen då det är vätskedrivande. Man dricker vanligtvis kaffe för att kvickna till under arbetsdagen, men kanske är det helt enkelt ett tecken på vattenbrist när man börjar känna sig slö. Att inta kaffe när kroppen behöver vatten ger i längden motsatt effekt, så samtliga arbetsgivare gör rätt i att uppmuntra sin personal till ett ökat samt regelbundet intag av vanligt vatten. Ett effektivt sätt att åstadkomma det på är att erbjuda dem smakligt vatten med både kolsyra och smak. Det är en mindre investering som ger hastigt och gott resultat.

Säljare för Aromhusets produkter, Thomas Ström, anser att man genom att ha en flaska av Aromhusets goda Melon stående vid vattenautomaten garanterat gör det till ett nöje för personalen att gå dit med jämna mellanrum för en välbehövd liten uppfriskning.