Uppfräschande med kolsyrat pepparmintsvatten

Nu har du tillfälle att smaka något nytt, Aromhusets nya bordsvattenarom med smak av Pepparmint! Genom att krydda sitt vatten med Aromhusets Pepparmint får man ett fräscht vatten som råder gottgörelse gällande den torraste av munnar. Denna nya arom från det redan väletablerade företaget Gert Strand AB kommer att bli legendarisk!

Pepparmint är en vanlig arom på tuggummin, när personer vill fräscha upp sina munnar litegrann. Nu lanseras den uppfriskande pepparmintssmaken likaså som vattenarom! Friskare vatten än kyligt, kolsyrat pepparmintsvatten får man sannerligen leta efter.

Aromhuset hade sedan tidigare ett stort sortiment gällande smaker till kolsyrat vatten, hela 20 stycken! Nu har företaget bakom succén lanserat ännu tre smaker för att utöka utbudet och däri hittar man smaken pepparmint. De andra 2 smakerna är lingon samt smultron, klassiska smaker från de svenska skogarna.

Pepparmint är definitivt lite mer av en avvikande arom att ha till sitt kolsyrade vatten, men draget är stor! Vattnet som blir när man smaksatt det med Aromhusets pepparmint är utomordentligt uppfriskande och varje liten 30-kronorsflaska ger hela 15 liter kryddat vatten. Doseringsråden är 2 ml per liter vatten och man borde hålla sig till det eftersom överdosering kan bidra med en egendomlig eftersmak.

Aromhusets smaker tillför nämligen bara smak, ingen sötma, så resultatet är direkt jämförbart med det smaksatta kolsyrade vatten man hittar ute i butikerna, med den stora prisskillnaden som främsta åtskillnad. Om man dricker stora mängder smaksatt bubbelvatten så gör man sannerligen sin portmonnä en service tack vare att fixa en egen kolsyremaskin. Det renaste vatten man kan hitta kommer ändå från våra svenska drickskranar, så det finns bara fördelar.

När man köper en pava av Aromhusets Pepparmint så får man en liten doseringspipett med på köpet. På grund av att det är en så föga kvantitet arom som ska tillsättas så underlättar det en hel del att begagna sig av en sådan pipett. Till och från kanske man dessutom enbart vill smaksätta ett glas kolsyrat vatten och då blir mängden ännu mindre. Annars rymmer aromflaskans kork 3 ml, så fyller man den till 2/3 så får man tillräcklig kvantitet till en liter vatten.

För den som försöker spara på kalorierna är Aromhusets pepparmint, plus samtliga andra vattenaromer i Gert Strand ABs sortiment, fantastiska uppiggare. Man brukar vilja hålla sig frånvarande från sockrade drycker som läsk och juice och aromerna från Aromhuset har definitivt ingen verkan på blodsockret. Inga kolhydrater och inga kalorier åstadkommer att de lämpar sig för allt från barn till diabetiker och alla oss som önskar gå ner aningen i vikt, men samtidigt tycker om att hälla i sig gott.

Aromhusets pepparmint lämpar sig lika väl för heta sommardagar som till kryddstarka middagar bland stearinljussken. När man dricker detta vatten sprider sig en ren förnimmelse i munnen alldeles direkt, den går inte ens att väga med övriga metoder av att fräscha upp munnen.

Man kan köpa Aromhusets produkter på www.allt-fraktfritt.com och i detta sortiment finns också produkter som kaffearomer, gräddaromer och det kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Bland de nyheter som presenteras för tillfället var Aromhusets Pepparmint lite av företagets wild-card, men ett väldigt lyckat sådant.